Newborn shoot

Rob_aktie2-filtered_DSC7206_18x18-1Een klein wonder is geboren en volgens onderzoek blijkt dat de eerste weken na geboorte het beste in herinnering blijft bij de ouders , des te meer om deze periode van het baby zijn , op foto vast te laten  leggen op een unieke manier door  Rob van Geffen al 20 jaar gepassioneerd  beroepsfotograaf .

Een newborn fotosessie vind naar voorkeur plaats bij jullie thuis in eigen vertrouwde omgeving en hiervoor wordt alle tijd genomen om te baby in alle rust te laten slapen, er is tijd voor tussendoor naar wens te voeden of te verschonen.

Ik fotografeer met lichtgevoelige lenzen  met bestaand licht wat mijn foto’s een extra dimensie geven. De benodigde achtergronden en attributen neem ik zelf mee, zoals verschillende soorten mutsjes, doeken en white-noise cd met baarmoedergeluiden.

Zorg ervoor dat het lekker warm is in de kamer en alvorens mijn aankomst dat je baby een warm badje en voeding heeft gehad dat bevorderd het lekker in slaap vallen. Enkel een luiertje om en goed ingewikkeld in een warme omslagdoek.

Neem zo snel mogelijk contact mij op liefst binnen 3 dagen na geboorte om een afspraak te plannen.

Een newbornshoot kan enkel binnen 2 weken na geboorte.

Een babyshoot kost 85 euro bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving met een maximale duur van 2 uur, reiskosten tot 20 km gratis daarna 0,30 eurocent p/km.

Ik verheug mij erop om uw wondertje te mogen fotograferen het is tenslotte mijn passie.

Uiteraard kunt je mij voor meer info mailen of bellen.

Uw fotograaf

Rob van Geffen

Email: info@newbornart.nl

Email: info@robvangeffen.nl

tel. 0475-463492